Interview met wegdamnieuws.nl

Afgelopen vrijdag werd de Stichting Parwin verrast tijdens de jubileumactiviteiten van Sportcomplex De Pol in Bentelo. Na de voetbalwedstrijd tussen Oud FC Twente en Bentelo 1 (eindstand 3-3), werd Parwin Hassan gevraagd naar voren te komen. Niets vermoedend had ze staan kijken naar de officiële ingebruikname van het kunstgrasveld. Wat een verrassing dat Parwin Hassan, die haar zoon Derin en zijn vrienden had aangemoedigd, een cheque in ontvangst mocht nemen ter waarde van € 500! Met een aantal vrijwilligers uit Bentelo en omgeving zet Parwin zich al lange tijd in voor de vluchtelingen in Koerdistan. Warme kleding, schoenen en andere hulpgoederen stromen vanuit het hele land binnen. Om dit allemaal naar de kampen te transporteren, kan de Stichting Parwin de financiële bijdrage heel goed gebruiken. Hoe de Stichting Parwin te werk gaat ziet u op; www.facebook.com/stichtingparwin.

1 Parwin en de cheque 500 De Pol
Parwin Hassan blij met cheque van € 500 uit Bentelo


Steun Stichting Parwin

Wilt u de Stichting Parwin zelf ook financieel ondersteunen? We zijn heel blij met uw bijdrage (groot én klein) via rekeningnummer: NL81 RABO 01133 141 91 of via de collectebus die sinds afgelopen weekend een vaste plek heeft in De Pol.

3 Rupsje van de rabo

Kinderen met knuffels uit Nederland. Zoiets moois hebben ze nog nooit gezien

4 Ara in Koerdistan
Links in zwart tegen hek; Ara, de dochter van Parwin. Ze woont en werkt in Sulaymaniya. Ze onderhoudt de contacten met haar familie in Bentelo en deelt de Nederlandse hulpgoederen uit aan vluchtelingen

Bron: wegdamnieuws.nl

Comments are closed.

error: Content is protected by Shali Creations!!